Skip navigation
Community: Exchange advice in the forums and read running commentary Resources: Personal running log, calculators, links and other tools for runners News: Running news from around the world Training: Articles and advice about fitness, race training and injury prevention Races/Results: Find upcoming races and past results Home: The Cool Running homepage
Cool Running homepage  Search Cool Running Community

9282 Views 35 Replies Latest reply: Jan 18, 2010 1:45 PM by dbrown1177 RSS Go to original post 1 2 3 Previous Next
  • e-chan Amateur 11 posts since
    Sep 26, 2007
    Currently Being Moderated
    15. Oct 6, 2009 10:01 AM (in response to elliott8616)
    Re: Community Upgrade -- Feedback & Support
    Hi Bret- I'm sorry you are having trouble with the routes functionality in ActiveTrainer. Are you using Internet Explorer 8.0? This version of IE isn't compatible with some pages on ActiveTrainer and many other websites. ActiveTrainer will eventually change our code to work with the changes made to IE 8, but for the short term, please try using Firefox to map your routes. Thanks for your understanding and best of luck with your training!
  • irandamay Expert 54 posts since
    Aug 25, 2009
    Currently Being Moderated
    16. Oct 6, 2009 2:01 PM (in response to e-chan)
    Re: Community Upgrade -- Feedback & Support

    I'm still having some issues with lack of Reply buttons in Firefox 3.5.3.  I have to keep logging out and then logging back in if I do not use the site for about 15-30 minutes.  The gray bar along the top still shows "Welcome, irandamay | My Active | Log Out" which makes it appear as though I am still logged in.  But the forums themselves are missing the things (like the Reply buttons) that are there when I am really logged in, and I have to click Log Out, and go through the login process again to get them back.

  • chermoni Pro 61 posts since
    Aug 6, 2009
    Currently Being Moderated
    17. Oct 6, 2009 2:44 PM (in response to Active Toby)
    Re: Community Upgrade -- Feedback & Support
    Thanks for the reply.  I have not tried firefox.  I have a little netbook with a little memory and cannot download too many programs.  For my mobile device, I have an iphone.




    Finished C25K on October 2, 2009!

    My Events

    Valentines Day Dash 5K - February 13, 2010  35:25

    St. Patrick's Day Dash 3.8 miles - March 14, 2010  47:33

    Seahawks Run 5K - April 11, 2010

    Magnuson Series 10K (first 10K!) - May 29, 2010

    Susan G Komen Race for the Cure 5K - June 6, 2010

    Swedish SummeRun 10K - July 25, 2010

    Lake Union 10K - August 22, 2010


    Thinking about doing my first half on September 6, 2010

  • chermoni Pro 61 posts since
    Aug 6, 2009
    Currently Being Moderated
    19. Oct 6, 2009 3:37 PM (in response to Active Toby)
    Re: Community Upgrade -- Feedback & Support
    Okay, figured it out on my phone. Thanks for the tip!




    Finished C25K on October 2, 2009!

    My Events

    Valentines Day Dash 5K - February 13, 2010  35:25

    St. Patrick's Day Dash 3.8 miles - March 14, 2010  47:33

    Seahawks Run 5K - April 11, 2010

    Magnuson Series 10K (first 10K!) - May 29, 2010

    Susan G Komen Race for the Cure 5K - June 6, 2010

    Swedish SummeRun 10K - July 25, 2010

    Lake Union 10K - August 22, 2010


    Thinking about doing my first half on September 6, 2010

  • spicegeek Community Moderator 2,563 posts since
    Jan 14, 2007
    Currently Being Moderated
    21. Oct 6, 2009 5:51 PM (in response to Active Toby)
    Re: Community Upgrade -- Feedback & Support

    Toby

     

    I`m still having issues trying to get logged in using I/E -

     

    I can login on FireFox - but I  also have the same problems as mentioned where my login times out but the status bar says I`m still logged in






    NYC Marathon          Nov 1 2009     -   4:03:13 ( 9:17 mm )

    NYC Half Marathon   Aug 16 2009   -   1:55:38 ( 8:49 mm )

    1 mile -  7:07                             10K     - 52:58 ( 8:32 mm)

    4 mile - 31:35 ( 7:53 mm)          8K      - 42:28 ( 8:32 mm)

    15K -     1:22:02 ( 8:49 mm)

    Find the Half Marathon Team on FACEBOOK

  • JoeInTX Legend 1,767 posts since
    Dec 14, 2007
    Currently Being Moderated
    22. Oct 7, 2009 5:23 AM (in response to Active Toby)
    Re: Community Upgrade -- Feedback & Support

    It's happened to me more than once that if I cut/paste into the "reply window".  It looks okay howwever when I select Post Message, only the last line appears.

     

    Would be nice to have a "prevew post" option.

     

    Did the feature to post by email make it to this "release"?

     

     

    BTW, I'm using Firefox 3.0.13

  • JoeInTX Legend 1,767 posts since
    Dec 14, 2007
    Currently Being Moderated
    23. Oct 7, 2009 5:27 AM (in response to Active Toby)
    Re: Community Upgrade -- Feedback & Support
    I also used to be able to post from my Blackberry using the Opera Mini browser.  I can still get to the forums, I just can't get to the login prompt.
  • JoeInTX Legend 1,767 posts since
    Dec 14, 2007
    Currently Being Moderated
    27. Oct 8, 2009 7:49 AM (in response to Active Toby)
    Re: Community Upgrade -- Feedback & Support

    Active Toby wrote:

     

    Hey Joe,

    Ugh, let me try to reproduce this...

     

    Are you working in the HTML or Full Editor?

     

    We will be rolling out the post/reply by email once we get things situated

     

    Upgrade to 3.5.3!


    JoeInTX wrote:

     

    It's happened to me more than once that if I cut/paste into the "reply window".  It looks okay howwever when I select Post Message, only the last line appears.

     

    Would be nice to have a "prevew post" option.

     

    Did the feature to post by email make it to this "release"?

     

     

    BTW, I'm using Firefox 3.0.13

    Toby, it happened again this morning.  I was using the Full Editor.   After pasting my text into the editor, I would Bold some words then it would happen.

     

    However if I posted right after pasting, it seemed to post okay.  Afterwards then I would Edit my post to add back the Bold fonts.

  • irandamay Expert 54 posts since
    Aug 25, 2009
    Currently Being Moderated
    28. Oct 11, 2009 8:24 PM (in response to irandamay)
    Re: Community Upgrade -- Feedback & Support

    irandamay wrote:

     

    I'm still having some issues with lack of Reply buttons in Firefox 3.5.3.  I have to keep logging out and then logging back in if I do not use the site for about 15-30 minutes.  The gray bar along the top still shows "Welcome, irandamay | My Active | Log Out" which makes it appear as though I am still logged in.  But the forums themselves are missing the things (like the Reply buttons) that are there when I am really logged in, and I have to click Log Out, and go through the login process again to get them back.

     

    Well, this stopped happening as far as I can tell, but now there are never any Login buttons that I can see in Firefox!

More Like This

  • Retrieving data ...